Ring og bestill: 815 00 528
invictus
Ultralett, alt-i-en støvsuger
Dyprengjøring fra gulv til tak, og alt innimellom.
Velg ditt produkt og nummer nedenfor.
Klikk på Fortsett til kassen for å fullføre din bestilling

Invictus

Deluxe-pakken

Motordrevet mini-børste:Fjerner støv og hår enkelt fra tepper, polstrede møbler og madrasser.Støvsats:forlengelsesslange. Perfekt for tilgang overalt!Lagrings- og ladesett:Lagring og ladning i ett! Kombinerer plassbesparende funksjoner og inkluderer også et ekstra batteri.

1500 kr

+ frakt 49 kr
ANTAL
Invictus

Motordrevet mini-børste

Den motordrevne minibørsten tar enkelt bort støv og hår fra tepper, møbler og madrasser. Børsten fungerer også supert for støvsuging av bilseter. Ekstra batteri slik at du alltid kan ha et som ligger fulladet og klart til bruk.

349 kr

+ frakt 49 kr
ANTAL

Invictus

Ekstra batteri

Ekstra batteri slik at du alltid kan ha et som ligger fulladet og klart til bruk.

999 kr

+ frakt 49 kr
ANTAL

Invictus

X-Water Wet

Forvandle Invictus fra en vanlig støvsuger til et redskap som suger opp alt vått. Nå kan du til og med freshe opp alle teppene dine raskt og enkelt. Og best av alt; den er helt selvrengjørende så du er alltid klar for neste rengjøring.
1500 kr
+ frakt 49 kr
ANTAL

Invictus

HEPA-filter + motorfilter

HEPA-filter: Filteret fanger opp de mikroskopiske partikler som kan blåses ut av vanlige støvsugere, og sørger for at luften som kommer ut er ren og fri for allergener. For optimal funksjon, bør HEPA-filteret byttes hver fjerde til sjette måned.

Motorfilter: Filteret benyttes for å fange opp partikler som kan skade motoren. Bør vaskes regelmessig og byttes ut hver sjette måned.
349 kr
+ frakt 49 kr
ANTAL
×